4 populære mærker af alufælge

REKLAME

Du kender det nok godt. Tøjskabet er tomt, og du skal have nyt tøj. Derfor går du ind på zalando.com og finder noget tøj. Her bugner det med tusindevis af mærker, det er næsten lidt ekstremt. Hvad skal man vælge?

Samme kan man sige om alufælge. Markedet er stort, og de minder om hinanden. Men som der er ved tøj, så er der en forskel – en lille men stadig en forskel – og den vil vi gennemgå for dig i dag.

Har du en BMW 5-serie fra 2010 – 2017? Så kan du vælge mellem over 1800 alufælge via wheelshop. Tjek det ud, så bliver din søgen meget lettere.

Bola Wheels

Et mærke fra England. De er kendetegnet for at lave design, der er lidt ekstreme. Ser man på deres produktbilleder, hvor vi præsenterer fælgene, så er det også biler, der skiller sig ud. Du finder både lilla, grøn og sort.

Men hvis du er heldig, kan du finde et par afdæmpede designs.

Judd elegance

De kalder de luksus alufælge. Med disse ord, skal du være forberedt på, at deres priser er lidt højere end andres. Hvorfor? Fordi at det faktisk er virkelig gennemarbejdet. Du får hvad du betaler for, måske også lidt ekstra.

De er kendte for at tænke ud af boksen. Men hvis man skal sige noget negativt om dem, så er det, at deres fælge ikke er så pæne, når de holder i indkørsel. De skal helst have fart på.

Z-performance

Prisen kan komme rigtig højt op, der er fundet alufælge til omkring 8000 kr., og det må siges at være dyrt, hvis man sammenligner med andre, der koster 700 kr.

Du får unikt design, som er kendetegnet ved det simple og enkle. Overfladerne er rene og ligetil. Når du får fart på, får de et nyt design, der også skiller sig ud.

De er nok allermest kendt for at lave alufælge til hurtige biler. Har du ikke sådan en, vil det måske være lidt øv.

Riviera

Hvis du vil forstå dette mærke, skal du først forstå hvad elegance og noget ekstremt kan gøre sammen. For dette er elegance i en kategori for sig selv. Det er prestige.

De passer perfekt til en Range Rover. Hvis du kører i en gammel Ford Ka, vil det se tosset ud. Og det kan man sige om mange alufælge, men det træder virkelig i karakter her.

Så hvis du vil booste din bil, så er det her, det sner. Alufælge fra disse mærker vil kunne gøre noget særligt.